2016. január 20., szerda

A sziget-Szereplők bemutatása



Sziasztok!

Úgy döntöttem, hogy ennél a történetnél kicsit a szereplőket is befogom mutatni ugyanis rengetegen lesznek és nehéz lesz úgy kiiagzodni a sztorin, hogy nem tudjuk a fontos neveket plusz tulajdonságokat.
Képek nem lesznek, mindent a ti fantáziáokra bízok. :)
Melléklet: lila betűk-főszereplő
                 piros betűk-mellékszereplő

Szereplők:

Alisha Mayden
Barna hajú, kék szemű, magas és nagyon vékony nő az átlagnál erősebb fizikai adottságokkal. Arca kissé kerek, orra alatt rengeteg szeplője van illetve a testét sok helyen anyajegyek borítják. Jelenleg a 20-as évei végén jár. Munkáját tekintve újságíró, mivel igencsak kíváncsi és bátor természetű. Hobbi szinten író, amiből egész jól keres kiegészítésnek. Legközelebbi rokona a húga Ashley, illetve van egy férje James. Természete olyan akár a kaméleonnak, mindig más. Attól függ hogyan viselkedik, hogy épp milyen a kedve illetve mikor mi válik előnyére. Nem kétszínű, inkább alkalmazkodónak mondja magát, de csak addig míg látja annak logikai értelmét és nem kerül hátrányba illetve életveszélybe. Jelleme nem határozható meg teljes pontossággal, de három biztos dolog van: eszes, ravasz és hűséges a családjához, barátaihoz.

Ashley Mayden
Barna hajú, zöld szemű, nem is magas, de nem is alacsony, kicsit telt és jók a fizikai adottságai, fél kézzel bárkit megtudna ölni. Kerek, pirospozsgás arca van, amit szintén szeplők borítanak akárcsak testvéréét. A 20-as évei elején jár, tapasztalatlan. Jelenleg egy kávézóban felszolgáló építész mérnöki tanulmányai mellett. Mindezek mellett énekel és gitározik illetve Systema (orosz küzdősport; szerk. megj.) versenyekre és kiképzésre jár. Kicsit ideges természetű emiatt gyakran keveredik bajba, nagyon bátor, komoly és szarkasztikus.

Marcus Peel
Az utasszállító hajó kapitánya, eléggé fiatal (30 év körüli) és hihetetlenül jóképű. Magas, izmos férfi, barna hajjal és szemekkel, erős arc szőrzettel, szögletes állal. Nem sokat tudni róla, eléggé rejtélyes és furcsa fickó mégis minden nő oda van érte. 

Jane Borrer
Hosszú szőke hajú, kék szemű, vékony nő, akit azzal a tipikus porcelán baba arccal áldottak meg és mindenki oda van érte, legfőbb célja az embereknek, hogy jóban legyenek vele. Általában vinnyogós, a bátor közelébe se ér, empátia nincs benne semmi, általában csak a saját érdekeit nézi, eléggé egoista és elvárja, hogy mindig legyen valaki, aki a talpát nyalja, különben szomorú illetve depressziós lesz. Általában a telefonját nyomkodja és senki olyannal nem hajlandó beszélgetni, aki legalább nem középosztály beli vagy a legfelső tízezer tagja. Nagyon fiatal, szinte még tinédzser. Ő is a hajón utazik, apja megbízásából.

Elizabeth McLire
Alacsony, zömök nő, vörös dajerolt hajjal és zöld szemmekkel. Köröbelül a 40-es éveiben jár, de külsőre egyáltalán nem néz ki annak. A felső tízezer tagja, a férje milliomos. A hajú útra szeretőjével érkezik, amiről férje nem tud mivel üzleti úton van. Igencsak gőgös, sznob és ki nem állhatja az emberek nagy részét, ezért sincsenek barátai illetve családja.

Ramirez Macho
Félig spanyol, félig olasz férfi. Magas, izmos, barna hajú és szemű és nagyon fiatal. Rendkívül vonzó és erős. Róla túl sokat nem tudunk meg, ugyanis nem beszéli az angolt, csak a spanyolt folyékonyan. Nem túl beszédes alkat, de segítséggel lehet vele kommunikálni. Elizabeth szeretője, viszont ő középosztálybeli. Neve ellenére nem a éppen a bátorságáról híres. 

Elena Dark
Közép magas, hosszú fekete hajú és kék szemű lány, kissé szögletes arccal és hófehér bőrrel. Kinézetét tekintve punk és emo keveréke. Hallgatag, nyugodt, de ha elborul az agya, akkor ott nem történnek jó dolgok. Múltja elég kétes, semmit nem hajlandó elárulni magáról. A hajóra barátjával érkezett.

Rich Maxim
Elena barátja, nagyon magas, cingár alak, fekete hajjal és fekete szemmel. Elég bizalmatlan és egyáltalán nem beszél. Félelmetes, óvatos és bizonytalan idegi labilitású. Kicsit pszichopata és alkohol függő. 

Lisbeth Marx
Alacsony, de vékony nő, szinte már anorexiás. A haja természetes vörös, szeme fekete. A bőre nagyon világos és mindenhol szeplők vannak rajta, arca kissé beesett, álla szögletes. Írónő, szintén a pályázat nyertese. Általában félénk, olyan minden mindegy ember, eléggé negatív és csendes. Általában éppen azzal barátkozik, akivel éppen érdemes. Abszolút nem hűséges, ha előnye származik belőle akkor áruló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése