2014. június 17., kedd

Ghost in the mirror-3.rész

Az ajtó lassan kitárult,Flóra pedig csukott és könnyes szemekkel várta a folytatást...Ám mikor résnyire kinyitotta szemét látta,hogy nem más az mint az apja. Hirtelen már nem a félelemtől sírt hanem az örömtől,hogy az apja az és nem az a lény ami bezárta.Bele se mert gondolni fiatal főszereplőnk abba,mi lett volna ha az a valami nyitja ki az ajtót...Apja értetlenül állt a tárva-nyitva lévő ajtóban. A lány gyorsan oda futott szeretett szülőéhez és elmerült annak forró és nyugtató ölelésében. Édesapja meglepődve a hirtelen érzelem nyilvánulástól és aggódva megkérdezte egyetlen kincsétől:
-Mi baj drágaságom? Dörömbölést hallottam..Talán bajod esett? Valaki bezárt ide? Mondd mi történt?-kérdezte és hangjában egyszerre hallatszott a félelem és az aggódás.
-Vala-valaki bezárt ide és..hüpp..-mondta a kislány,közben hüppögött párat és hevesen vette a levegőt is.-..egy árny volt az..apró termetű..vér csöpögött a plafonról...megijedtem és...hüpp-mondta de a vége az sírásba fulladt.Mindezen jelenet közben Flóra édesanyja,Márta is a helyszínre érkezett mint a kirendelt helyszínelő szakember.Csak állt az ajtóban karba tett kézzel és gondolkodott azon amit kislány mondott el de nem jutott eszébe semmi ami logikus magyarázat lenne a történtekre,még az se amire igazán gondolnia kellett volna.Az ember mikor kislányáról van szó akkor nem tud igazán tiszta fejjel gondolkodni,végig csak arra tud gondolni,hogyan segíthetne. Márta gondos és felelősség teljes szülő volt és ezt már kiskorában is látni lehetett rajta,hogyha lesz egy gyermeke arra úgy vigyáz majd,mint a szeme fényére. Néha túl gondolta a dolgokat ami sokszor elég idegtépő volt de mindenki tudta,hogy csak jót akar. Emellett vicces és kedves személyiség aki bármit megtenne a családjáért. Richárd a férje sem volt más: Ugyanolyan humoros és kedves,mint szeretett felesége. Emellett jó tulajdonságai közé tartozott még a bátorság,az erő és persze a férfiasság. Minden nőt vonzott de,mint mondani szokás: Kristály Richárd nem adja könnyen magát egy nőnek se! Kristály Márta,egyetlen szerelme persze szerencsés volt,valamiért a jó isten megáldotta ezzel a csodás férfival majd még egy ajándékkal: egyetlen szem gyönyörű virágszálával: Flórával.

1 megjegyzés: